Kategorijos

Kepurė megzta su flisiniu pašiltinimu

Prekės kodas: GKA001S.5

Kepurė - megzta iš itin tampraus mezginio su flisiniu pašintinimu. Pamušalo medžiaga pasižymi itin geromis drėgmės išgarinimo ir šilumos sulaikymo savybėmis, tad dėvėtojas jausis šiltai.

Spalva:
Mato vienetas: Vnt
Pakuotėje/Minimalus užsakymo kiekis: 1/1
Prieinamumas: Sandėlyje
Kaina su PVM:
3,00 €
Kiekis:
Pristatysime per 5 d.
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 121,00 €
  • Paskambinkite mums +37063033313

    Kepurė - megzta iš itin tampraus mezginio su flisiniu pašintinimu. Pamušalo medžiaga pasižymi itin geromis drėgmės išgarinimo ir šilumos sulaikymo savybėmis, tad dėvėtojas jausis šiltai.
    Sudėtis: 50% poliesteris, 45% viskozė, 5% akrilas; matuoklis;

    pamušalas: flisinis, 100% poliesteris.

    Kokybė

    Geros kokybės prekės. Labiausiai tinkamos intensyvų
    darbą dirbančiam žmogui.

    Medžiagos
    Thinsulate

    THINSULATE - prieš dvidešimt penkis metus buvo atrasta THINSULATE izoliacija, kuri pristatyta kaip “šiluma be papildomų gabaritų”. Šiandien izoliacija THINSULATE vis dar pati ploniausia ir šilčiausia. Tai šilta plona medžiaga, kuri absorbuoja mažiau nei 1% savo svorio skysčio, todėl išlieka jos izoliavimo galimybės, dirbant net drėgnomis sąlygomis. Kas daro Thinsulate tokią efektyvią? Visa esmė mikropluošto struktūroje. Izoliacija veikia dviem būdais: pirmiausia - patenkant orui, t.y. kuo daugiau oro patenka, tuo efektyvesnė yra izoliacija; antra - atspindint aukštą šilumos temperatūrą. Unikalus mikropluoštas THINSULATE yra dešimt kartų plonesnis, negu bet kuris kitas sintetinis pluoštas. Tai parodo, kad jis yra žymiai efektyvesnis patenkant orui, šiltesnis ir patogesnis. Gaminius su THINSULATE izoliacija galima valyti ir cheminiu būdu. Bandymai parodė, kad po pakartotinio valymo THINSULATE savybės nesikeičia.

    Akrilas

    AKRILAS - tai sintetinis pluoštas. Daugeliu savybių ir išore jis yra artimas vilnai, taip pat yra atsparus šviesos, rūgščių, silpnų šarmų, organinių tirpiklių poveikiui.