Kategorijos

Striukė vyriška pašiltinta 4018 MEL ACODE FRISTADS

Prekės kodas: DSA00127579S.18

Minkšta žieminė striukė, pašiltinta. Atspari vandeniui su itin aukštos kokybės izoliacinėmis savybėmis. Patogus modelis su užtraukiamomis kišenėmis ir nuimamu gobtuvu. Medžiaga: 70% poliamidas, 30% poliesteris. 100% poliesterio pamušalas. Svoris: 50 g / m², pamušalas 510 g / m².

Dydis:
Spalva:
Mato vienetas: Vnt
Pakuotėje/Minimalus užsakymo kiekis: 1/1
Prieinamumas: Sandėlyje
Kaina su PVM:
45,98 €
Kiekis:
Pristatysime per 5 d.
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 121,00 €
  • Paskambinkite mums +37063033313

    Minkšta žieminė striukė, pašiltinta. Atspari vandeniui su itin aukštos kokybės izoliacinėmis savybėmis. Patogus modelis su užtraukiamomis kišenėmis ir nuimamu gobtuvu. Medžiaga: 70% poliamidas, 30% poliesteris. 100% poliesterio pamušalas. Svoris: 50 g / m², pamušalas 510 g / m².


    Kokybė

    Aukščiausios kokybės prekės. Labiausiai tinkamos ilgą
    laiką, intensyvų darbą dirbančiam žmogui kurio darbo
    našumas ir rezultatai turi būti itin aukšti.

    Medžiagos
    PoliAmidas (PA)

    POLIAMIDAS - tai sintetinis pluoštas, sudarytas iš linijinio polimero, kurio makromolekulių grandinėse yra pasikartojančių amidinių (-CONH-) grupių, iš jų mažiausiai 85 % yra prisijungusios prie alifatinių ar cikloalifatinių grupių. Pluošto kodas - [PA]. Labai atsparus trinčiai (maždaug 10 kartų daugiau nei medvilnė ir 20 kartų nei vilna). Privalumai - nesiglamžo, elastingas, tvirtas. Tačiau labai elektrinasi, neatsparus šviesai, greitai blunka. Poliamidas dažniausiai naudojamas kaip priedas su natūraliais pluoštais. Jis suteikia gaminiui tvirtumo, ilgina tarnavimo laiką. POLIAMIDAS i (amidoplastai) – tai polimerai, kurių pagrindinėje grandinėje kaitaliojasi amido ir metileno grupės. Poliamidai - kieti, rago konsistencijos, neskaidrūs. POLIAMIDAS plačiai vartojami dėl jų didelio stiprumo, ypatingo atsparumo dilimui, gerų dialektrinių savybių. POLIAMIDAS termoplastiniai polimerai, aukštesnėje kaip 180C temperatūroje poliamidai minkštėja, lengvai tįsta gijomis, dega apsilydydami melsva liepsna ir išskiria nemalonų bei kenksmigą kvapą. Cheminis poliamidų atsaprumas yra nevienodas. Jie atsaparūs vandeniui, riebalams, naftos produktams, paprastiems tirpikliams, bei tirpsta fenoliuose, suyra mineralinėse rūgštyse.

    Poliesteris

    POLIESTERIS - tai Sintetinis pluoštas, kurio linijinių makromolekulių grandinėse yra ne mažiau kaip 85% (pagal masę) diolio esterio ir tereftalio rūgšties. Pluošto kodas - [PES]. Poliesteris atsparus trinčiai, beveik nesiglamžo, yra tvirtas, nesugeria drėgmės, todėl greitai džiūsta. Poliesteris dažniausiai yra maišomas su vilna, medvilne, linu. Suteikia audiniui tvirtumo, ne taip glamžosi. Poliesterio gaminiai nereikalauja ypatingos priežiūros. AAP, kurios turi daug poliesterio reikia saugoti nuo karščio ir tiesioginių saulės spindulių.