Kategorijos

Lynas reguliuojamas LB100 su energijos sugertuvu BW200 2m su jungtimis AZ002 ir AZ022 PROTEKT

Prekės kodas: TLABM10042

Lynas su energijos sugertuvu - reguliuojamo ilgio, pagamintas iš poliamido, skersmuo - 12mm. Naudojamas kaip pagrindinė priemonė apsisaugoti nuo kritimo iš aukščio. Lyno kartu su energijos amortizatoriumi ilgis - 2m. Galuose AZ002 ir AZ022 integruoti (nenuimami) plieniniai karabinai. Karabinų atsidarymo anga - 18mm ir 50mm.

Mato vienetas: Vnt
Pakuotėje/Minimalus užsakymo kiekis: 1/1
Prieinamumas: Sandėlyje
Kaina su PVM:
41,47 €
Kiekis:
Pristatysime per 5 d.
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 121,00 €
  • Paskambinkite mums +37063033313

    Lynas su energijos sugertuvu - reguliuojamo ilgio, pagamintas iš poliamido, skersmuo - 12mm. Naudojamas kaip pagrindinė priemonė apsisaugoti nuo kritimo iš aukščio. Lyno kartu su energijos amortizatoriumi ilgis - 2m. Galuose AZ002 ir AZ022 integruoti (nenuimami) plieniniai karabinai. Karabinų atsidarymo anga - 18mm ir 50mm.
    Poliamidas, plastikas, guma, plienas

    Kokybė

    Vidutinio kokybinio lygio prekės. Labiausiai tinkamos
    trumpiems darbams atlikti.

    Medžiagos
    Plienas

    PLIENAS - tai geležies ir anglies lydinys. Plieno mechaninės savybės ir cheminė sudėtis yra pagrindiniai rodikliai, pagal kuriuos sprendžiama apie plieno kokybę ir apie tai, ar jis atitinka paskirtį. Svarbiausios mechaninės savybės: stiprumas, tamprumas, plastiškumas, trapumas, patvarumas.

    PoliAmidas (PA)

    POLIAMIDAS - tai sintetinis pluoštas, sudarytas iš linijinio polimero, kurio makromolekulių grandinėse yra pasikartojančių amidinių (-CONH-) grupių, iš jų mažiausiai 85 % yra prisijungusios prie alifatinių ar cikloalifatinių grupių. Pluošto kodas - [PA]. Labai atsparus trinčiai (maždaug 10 kartų daugiau nei medvilnė ir 20 kartų nei vilna). Privalumai - nesiglamžo, elastingas, tvirtas. Tačiau labai elektrinasi, neatsparus šviesai, greitai blunka. Poliamidas dažniausiai naudojamas kaip priedas su natūraliais pluoštais. Jis suteikia gaminiui tvirtumo, ilgina tarnavimo laiką. POLIAMIDAS i (amidoplastai) – tai polimerai, kurių pagrindinėje grandinėje kaitaliojasi amido ir metileno grupės. Poliamidai - kieti, rago konsistencijos, neskaidrūs. POLIAMIDAS plačiai vartojami dėl jų didelio stiprumo, ypatingo atsparumo dilimui, gerų dialektrinių savybių. POLIAMIDAS termoplastiniai polimerai, aukštesnėje kaip 180C temperatūroje poliamidai minkštėja, lengvai tįsta gijomis, dega apsilydydami melsva liepsna ir išskiria nemalonų bei kenksmigą kvapą. Cheminis poliamidų atsaprumas yra nevienodas. Jie atsaparūs vandeniui, riebalams, naftos produktams, paprastiems tirpikliams, bei tirpsta fenoliuose, suyra mineralinėse rūgštyse.

    Polietilenas

    POLIETILENAS - tai vienas paprasčiausių ir pigiausių polimerų, baltas chemiškai inertiškas plastikas. Labai geras dielektrikas. Žemo tankio POLIETILENAS sudarytas iš labai šakotų makromolekulių. Dėl savo sudėtingos struktūros jos nesuglunda tarpusavy, dėl to tarpmolekulinės traukos jėgos yra sąlyginai mažos. Toks POLIETILENAS yra tąsus ir minkštas. Buityje jis dažiniausiai sutinkamas polietileninių maišelių ar plėvelių pavidalu. Aukšto tankio POLIETILENAS sudarytas iš ilgų mažai šakotų molekulių, kurios suglunda labai tankiai, tarp jų susidaro tarpmolekulinės traukos ryšiai. Aukšto tankio POLIETILENAS buityje randamas ploviklių, baliklių, pieno butelių pavidalu.