Kategorijos

Antrankoviai vienkartiniai rankų darbo PE mėlyni

Prekės kodas: FNT00R2SLB

Antrankoviai - rankinės gamybos vienkartiniai, lengvai nuplaunami, patikimai apsaugo nuo kontakto su maisto produktais. Greitai ir patogiai užmaunami ant rankų. Mėlynos spalvos.

Mato vienetas: Por
Pakuotėje/Minimalus užsakymo kiekis: 1/50
Prieinamumas: Sandėlyje
Kaina su PVM:
0,07 €
0,08 € −20%
Kiekis:
Pristatysime per 5 d.
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 121,00 €
  • Paskambinkite mums +37063033313

    Antrankoviai - rankinės gamybos vienkartiniai, lengvai nuplaunami, patikimai apsaugo nuo kontakto su maisto produktais. Greitai ir patogiai užmaunami ant rankų. Mėlynos spalvos.
    Pagaminti iš polietileninės medžiagos. Polietilenas – sintetinė daugkartinio perdirbimo medžiaga, patvari ir atspari vandeniui, daugumai cheminių medžiagų, neišskirianti žalingų medžiagų į atmosferą net degimo metu.
    Universalumas ir nepriekaištinga kokybė leidžia naudoti šį gaminį ne tik maisto pramonės įmonėse, bet ir laboratorijose, taip pat visur, kur reikalinga aukšta higieninė kultūra.

    Kokybė

    Vidutinio kokybinio lygio prekės. Labiausiai tinkamos
    trumpiems darbams atlikti.

    Medžiagos
    Polietilenas

    POLIETILENAS - tai vienas paprasčiausių ir pigiausių polimerų, baltas chemiškai inertiškas plastikas. Labai geras dielektrikas. Žemo tankio POLIETILENAS sudarytas iš labai šakotų makromolekulių. Dėl savo sudėtingos struktūros jos nesuglunda tarpusavy, dėl to tarpmolekulinės traukos jėgos yra sąlyginai mažos. Toks POLIETILENAS yra tąsus ir minkštas. Buityje jis dažiniausiai sutinkamas polietileninių maišelių ar plėvelių pavidalu. Aukšto tankio POLIETILENAS sudarytas iš ilgų mažai šakotų molekulių, kurios suglunda labai tankiai, tarp jų susidaro tarpmolekulinės traukos ryšiai. Aukšto tankio POLIETILENAS buityje randamas ploviklių, baliklių, pieno butelių pavidalu.

    Standartai
    EN1186-1

    Su maisto produktais susiliečiančios medžiagos ir gaminiai. Plastikai. 1 dalis. Visuminės migracijos sąlygų ir tyrimo metodų parinkimo vadovas.

    EN13485

    Medicinos priemonės. Kokybės vadybos sistemos. Reglamentuojantys reikalavimai (ISO13485:2003).