Kategorijos

Antkeliai įdedami iš EVA medžiagos

Prekės kodas: XKA74620

Antkeliai įdedami į specialias angas kelnėse iš EVA medžiagos. Skirti kelių apsaugai, darbams klūpint. Jei netelpa, galima kirpti per tam tikras nurodytas juostas.

Mato vienetas: Por
Pakuotėje/Minimalus užsakymo kiekis: 1/1
Prieinamumas: Sandėlyje
Kaina su PVM:
6,27 €
Kiekis:
Pristatysime per 5 d.
  • Nemokamas pristatymas perkant nuo 121,00 €
  • Paskambinkite mums +37063033313

    Antkeliai įdedami į specialias angas kelnėse iš EVA medžiagos. Skirti kelių apsaugai, darbams klūpint. Jei netelpa, galima kirpti per tam tikras nurodytas juostas.
    Antkeliai iš pūstos polietileno plėvelės.
    Šie antkeliai skirti visiems darbams vykdomiems atsiklaupus. Dėvimi įkišant juos į specialias kelnių ar puskombinezonių kišenes. Nenaudokite ant įkaitusio paviršiaus, taip pat ten, kur galėtų būti aštrių, išsikišusių daiktų.

    Kokybė

    Vidutinio kokybinio lygio prekės. Labiausiai tinkamos
    trumpiems darbams atlikti.

    Medžiagos
    Polietilenas

    POLIETILENAS - tai vienas paprasčiausių ir pigiausių polimerų, baltas chemiškai inertiškas plastikas. Labai geras dielektrikas. Žemo tankio POLIETILENAS sudarytas iš labai šakotų makromolekulių. Dėl savo sudėtingos struktūros jos nesuglunda tarpusavy, dėl to tarpmolekulinės traukos jėgos yra sąlyginai mažos. Toks POLIETILENAS yra tąsus ir minkštas. Buityje jis dažiniausiai sutinkamas polietileninių maišelių ar plėvelių pavidalu. Aukšto tankio POLIETILENAS sudarytas iš ilgų mažai šakotų molekulių, kurios suglunda labai tankiai, tarp jų susidaro tarpmolekulinės traukos ryšiai. Aukšto tankio POLIETILENAS buityje randamas ploviklių, baliklių, pieno butelių pavidalu.